0 oy
(200 puan) tarafından soruldu
Manchester City Tröja


Shaka Hislop bryter ner Liverpools scintillating attack, men säger att de måste strama upp för försvar för att bli utmanare.
Liverpool kommer inte stå i vägen för Inter Milans intresse för Lucas Leiva på grund av Brasiliens lojala service till klubben och det faktum att Joe Gomez anses vara redo för andra halvan av säsongen har en källa sagt till ESPN FC .
Lucas, 29, håller ögonen på Serie A-sidan, vars intresse kan ta ett par former vad gäller ett lån eller en permanent överenskommelse, enligt en källa.
Liverpools position Manchester City Tröja om att Lucas lämnar kommer att påverkas av chefen Jurgen Klopp som ser den unga försvararen Gomez Arsenal tröjor som den riktiga affären och passar helt efter att han nyligen återhämtade sig från en 13-månaders uppsägning.
Den 19-årige har byggt upp sin matchpassning med Liverpools under-23s-sida, och Klopp tror att han kommer att vara redo för första lagets action under andra halvan av kampanjen.
En källa sa Liverpool Tröja att Liverpool kommer att se vänligt på Inters närmande för Lucas för den tjänst han har gett Merseyside outfit sedan han kom från Gremio i juli 2007 och möjligheten som presenterades för spelaren, med tanke på hans ålder och den italienska sidan s Standing I europeisk fotboll.
Lucas Leiva tecknade för Liverpool från Gremio 2007 av Rafa Benitez.
Lucas - en defensiv mittfältare i handeln - avböjde en stor pengarflyttning till Turkiet i sommar som Reds behövde honom att täcka i försvarets hjärta, medan Gomez fortfarande var på väg till återhämtning.
Gomez, som gick med i Liverpool sommar i 2015 från Charlton Athletic, startade sin karriär på Anfield som vänsterback av Klopp och resten av Liverpools coaching staff.
Efter att ha gjort ett offer för Liverpool den här termen kommer Liverpool inte att stå i Lucas sätt och alla indikationspunkter för en överenskommelse som drabbats till gagn för alla parter.
Lucas är för närvarande Liverpools längsta tjänstgörare men har varit begränsad till bara sex start i alla tävlingar den här säsongen.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hoş geldiniz, Palatesbih Soru Cevap Formu sizelere sorularınızın diğer kullanıcılarımız tarafından cevaplanması için bir ortam sağlar.
...